LYFT DITT BOKMANUS TILL EN NY NIVÅ

Behöver du hjälp med ditt bokmanus? Vi erbjuder professionellt stöd för att lyfta texten till en ny nivå. Våra lektörer och redaktörer har lång erfarenhet av bokutgivning och textgranskning.


VÅRA TJÄNSTER

Här finns vårt utbud av förlagstjänster. Observera att du inte förbinder dig till att ge ut din bok hos Divinamedia om du använder dem.


LEKTÖRSLÄSNING

Lektören analyserar din text och ger dig de verktyg du behöver för att stärka manuset inför utgivning. Du får ett utlåtande där lektören lägger fokus på detaljer som till exempel handling, gestaltning och språk.

Vad kostar det? Denna tjänst har en startkostnad på 1 900:- med ett tillägg på 7 öre per ord exklusive moms.

TEXTREDIGERING

Textredigering är ett mellanting mellan lektörs- och korrekturläsning. Redaktören granskar noggrant mening efter mening för att upptäcka sådant som kan störa läsningen. Huvudsyftet är att göra texten lätt att läsa och förstå.

Vad kostar det? Denna tjänst har en startkostnad på 2 900:- med ett tillägg på 9 öre per ord exklusive moms.

KORREKTUR

Korrekturläsning sker efter textredigeringen. Här ligger främst fokus på felaktig stavning, grammatik, sär- och sammanskrivningar och interpunktion. Vi erbjuder korrekturläsning av både råmanus och slutkorrektur till redan formgivna inlagor.

Vad kostar det? Denna tjänst har en startkostnad på 1 500:- med ett tillägg på 6 öre per ord exklusive moms.

E-BOKSDESIGN

Varje e-bok vi formger får ett unikt utseende. Har du redan en tryckt utgåva anpassar vi dess layout så att e-boken ligger så nära originalet som möjligt. Du får utöver en epub-fil din bok i Kindleformat, vilket behövs om du vill sälja den på Amazon.

Vad kostar det? Denna tjänst har en kostnad från 2 900:- exklusive moms, men varierar beroende på omfattning och eventuella inslag som bilder och designelement.

Vill du ge ut din bok på egen hand?

Föredrar du att vara egenutgivande författare och behålla vinsten själv, men behöver den professionella hjälp ett förlag kan erbjuda?

Med vår tjänst får du som egenutgivande författare stöd med allt du behöver under din bokprocess: det redaktionella och administrativa arbetet samt stöd för att nå ut till bokhandlarna, biblioteken och streamingtjänsterna. Vi hjälper dig även med marknadsföring av boken.

LÅT OSS BLI DITT STÖD UNDER HELA BOKPROCESSEN


KONTAKTA OSS I DAG

Namn E-post Meddelande SKICKA

Foto av: Xiong Yan, Marcus Urbenz, imattsmart, Valeria Reverdo samt Angkana Kittayachaweng